Bericht versturen
CHINA Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call
lopende band

INNOVATIEVE PRODUCTIE

 

Door de hervorming en het openstellen in harmonische ontwikkeling meer dan 40 jaar, wordt China de de productiemacht van een wereld. Vezel van China kruiste met succes de drempel door de situaties te beoordelen, bestedend aandacht op vindingrijkheid, innovatie en de merkbouw. Hoewel de Vezel van China zich aan een nieuwe era heeft bewogen, zou het het moeten plaatsen als nieuw begin voor basisonderzoek en innovatie, en verder uit de agglomeratie van de vezelindustrie en uit de industriële kettingsintegriteit voor nieuwe kennis voordeel halen om het tempo te versnellen van innovatie productie.

 

Innovatieve vervaardigen-zichconcentreert op fijn vakmanschap. Vezel van China bereikte de unie van mens en vezel op de concentratie en de blijvende manier. Het combineert groene ontwerpen, intelligente technologieën en de gepersonaliseerde diensten op een duurzame manier. De vezel van China gaat goed voor elk detail van proces, product uit en om de consument te maken de geest van achtervolging en toewijding voelen in de vezel productie.

 

Innovatieve vervaardigen-zichconcentreert bij het ontwrichten van innovatie. Na exploratie op lange termijn, wordt de Vezel van China geïnspireerd voor innovatie op de toepassing van nieuwe technologieën, ontwikkeling van nieuw materiaal en voorbereiding van nieuwe producten, zodat de consumenten kunnen fell dat de producten van de innovatievezel regelmatig in lopen en in het toekomstige leven evolueren.

 

Innovatieve vervaardigen-zichconcentreert bij de merkbouw. De Vezel van China vervoert de aspiraties van vindingrijkheid en kwaliteitsstrategie. Door de combinatie van stroomopwaarts en stroomafwaarts, de samenwerking in dezelfde industrie en partners. De Vezel van China oefent langzaam zijn lang-opgeslagen sterkte uit om de wereld met zijn jaren vindingrijkheid en de dienstnormen uit te dagen, naar het buitenland gaand, staand voor uitdaging, formulerend ideeën en smedend culturen om de macht van Chinese merken te tonen.

 

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

 

 

RECYCLERENDE CHEMISCHE VEZEL

 

Recyclerend Chemische Vezel laat de consolidatie van omloop, lage koolstof en hoge extra waarde toe. Gebruikend geavanceerdere technologieën, aan lagere kosten, en door het uitvoerige gebruik van verspilde middelen, worden meer functionele samengestelde producten ontwikkeld, en de gebieden voor toepassing worden onderzocht. De industrie van geregenereerde vezels zal de omloop van verbruikte goederen op grote schaal drijven, en de omloop van verbruikte goederen zal op zijn beurt de omloop van producten aansporen, die tot een positieve interactie uiteindelijk leiden.

 

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

 

 

 

OEM / ODM

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

OEM is de enige manier onder de tendens van gesocialiseerde massaproduktie en grote samenwerking, en het is ook één van de efficiënte manieren om middelen te rationaliseren. Het is het resultaat van gesocialiseerde massaproduktie. In Europa, zodra in de jaren '60, is de industrievereniging met OEM aard opgericht. In 1998, heeft de OEM productiehandel 350 miljard euro bereikt, die van meer dan 14% van de totale productiewaarde rekenschap geven van de Europese industrie. OEM de productie is een belangrijk stuk van moderne industriële productie geworden. Met de verdere versnelling van economische globalisering, OEM zullen de leveranciers waarschijnlijk OEM leveranciers in een bredere waaier, vooral aan landen en gebieden met lage productiekosten kiezen.

 

Maak tot het steunenoem de diensten aan onze klanten. Voer het witte pakket met het etiket van het klantenbedrijf uit.

 

Maak uw pakket etiketteren:

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

 

 
 
R & D

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in