Bericht versturen
CHINA Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call
Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.

Maak het verstrekt professionele oplossing van polyesterstapelvezel, viscosestapelvezel, PLA-vezel, sojaboon eiwitvezel, enz.

 

 

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: MAKEIT Aantal werknemers: 150~300
Jaarlijkse omzet: 100,000,000-300,000,000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 20% - 30%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Makeit & Meijie 


SuZhou Makeit Technology Co., Ltd is een bekende fabrikant en handelaar in polyester stapelvezels.Gevestigd in de stad Suzhou in de provincie Jiangsu.Makeit heeft een eigen molen Changshu Meijie Chemical Fiber Co., Ltd, dat in totaal 200.000 miljoen dekt2gebieden.
 
Meijie Co. kan PET-stapelvezels van 50.000 ton per jaar produceren, wat de jaarlijkse outputwaarde toewijst aan meer dan 500 ton
miljoen yuan.Als leider in de PET-stapelvezelindustrie.Nu zijn er meer dan 200 medewerkers in ons bedrijf, waaronder 5 senior
ingenieursen 10 ander technisch personeel.Makeit heeft diverse producten in alle specificaties en van hoge kwaliteit die verkocht worden
naar het hele land en geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, Europa, Amerika enzovoort.

Nieuwe energievoertuigen vervangen geleidelijk benzine, dieselvoertuigen en zonne-energie, kernenergie en waterstofenergie worden geleidelijk vervangen
vervanging van fossiele energie die zich ontwikkelt naar schone, efficiënte en duurzame energiebronnen.Met behulp van de biomaterialen (PLA,
PBS, enz.) gemaakt door hernieuwbare bronnen van biomassa om petrochemisch materiaal (chemische vezels, plastic, enz.) geleidelijk te vervangen, en
leidend tot een ontwikkelingsrichting van het milieuvriendelijke, niet-toxische en afbreekbare materiaal.Volgde de markt
vraag, ontwikkelt Makiet viscosestapelvezel, PLA-vezel, soja-eiwitvezel enz.
 
Alle molenactiviteiten van Makeit hebben OEKO-TEX- en STANDARD 100- en ITS SGS GRS-certificeringen enz.

 

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Milieu & Duurzaamheid

 

Recycling is de verantwoordelijkheid van de wereld, maar bij Makeit is het onze manier van leven.Wij zijn gespecialiseerd in de recycling van polyester en de fabricage van stapelvezels.Met trots gemaakt in China, zijn onze vezels over de hele wereld in trek.Makeit produceert hoogwaardige geregenereerde PET-stapelvezels die voldoen aan de unieke specificaties van onze klanten.Of het nu gaat om grondstoffen of speciale vezels, we hebben de capaciteiten om een ​​breed scala aan producten te produceren die onze klanten een hoge kwaliteit en kostenbesparingen garanderen.

 

 

Global Recycled Standard-gecertificeerd.De GRS is een internationale, vrijwillige, volledige productnorm die eisen stelt aan certificering door derden van gerecycleerde inhoud, bewakingsketen, sociale en milieupraktijken en chemische beperkingen.

GRS verifieert verantwoorde sociale, milieu- en chemische praktijken bij de productie en gerecycleerde inhoud van tussenproducten en afgewerkte producten.

 

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

..............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een goed bedrijf dat zorg draagt ​​voor het milieu

 

Makeit heeft continu milieubeschermingsactiviteiten uitgevoerd sinds de tijd dat het onder Meijie werd geëxploiteerd.De milieubeschermingsactiviteiten van Makeit zijn grotendeels verdeeld in drie gebieden:

 

.Dmilieuvriendelijke producten ontwikkelen die het milieu niet of slechts minimaal belasten.
.Senergie besparen en koolstofdioxide minimaliseren in het proces.
En het verzorgen en behouden van het natuurlijke ecosysteem door vrijwillige deelname van medewerkers.

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Programma

Beschrijving

Bescherm het milieu door middel van producten

  • Haal grondstoffen uit de natuur

  • Producten recyclen

  • Bespaar energie bij de productie

Groen in het proces

  • Restwarmte terugwinnen en hergebruiken als brandstof of energie

  • Gebruik methaan als brandstof voor de ketel

Aandacht voor milieubescherming

 

  • Activiteiten om natuurlijke omgevingen zoals bergen, rivieren en parken te behouden

     
 
 
Geschiedenis
 

De mijlpalen van maken het sinds 2007

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2020 Januari

Maak het het milieu als bedrijfsfilosofie altijd te beschermen. Het besteden van zaken om bio-gebaseerde vezels als onze hoofdproductielijn te omvatten. Geëngageerd aan het worden een super supermarkt van textiel grondstoffen in diverse categorieën en specificaties die van chemische vezel en natuurlijke vezel, de diensten verlenen voor de globale textielindustrie.

 

2019 Dec

De jaarlijkse verkoop overschreed 100 miljoen ons dollars.

                                                      

De producten verkochten goed in meer dan 30 verschillende landen.

Beide platforms van B2B worden Alibaba gerangschikt eerst onder concurrenten.

 
 

2019 Mei

Maak het ontvangt internationale certificatie door oeko-TEX® Standard 100 voor verantwoordelijke die stapelvezel van 100%-polyesterproductie wordt gemaakt voor al zijn molens van de HUISDIERENvezel.

De resultaten van de inspectie volgens STANDARD 100 door oeko-TEX®, Appendix6, productklasse wordt gemaakt hebben aangetoond dat de bovengenoemde goederen aan de menselijk-ecologische die vereisten van STANDARD 100 door oeko-TEX® voldoen in Bijlage 6 voor babyartikelen dat weldra wordt bepaald.

 

2018 breng in de war

Maak het publiceert zijn eerste Duurzaamheidsrapport. Maak het uitgeeft zijn duurzaamheidsbeleid om zijn verplichting aan milieubescherming en collectieve sociale verantwoordelijkheid te beschrijven.

 

2017 Juli

Maak het (Suzhou maakt tot het die Technologieco., Ltd), door Meijie in Suzhou, dichtbij economisch ontwikkeld Shanghai wordt opgericht wat zich op internationale handel concentreren. Maak het overbrugt de verbinding ‚in China‘ met wereldmarkt wordt gemaakt die. Het jeugdige, Creatieve, Hartstochtelijke team helpt de fabrieken om wereldmarkt efficiënt te onderzoeken. MAAK IT tribunes voor Motivatie, Actie, houd, Efficiënt, Innovatie, Team.

 

2017 Mei

Meijie produceert omvat holle, microfiber onderaan-onderaan, lage smeltingsvezel, vlam - vertragersvezel, stevige vezel enz. De gerecycleerde producten hebben GRS-certificatie verkregen, en de totstandbrenging van duurzame ontwikkeling en milieubescherming concept is omvat in het bedrijfszakenwerkingsgebied.

 

2007 Mei

Mejie (de Vezelco., Ltd van Changshu Meijie Chemisch), richtte in Changshu, Suzhou-Stad op.

 

 

Dienst
 

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Maak het zeer ernstig neemt zijn verplichtingen aan duurzaamheid, de communautaire en collectieve verantwoordelijkheid. Aangezien verantwoordelijk bedrijf, moedigen wij het publiek aan om ons te sturen terugkoppelen over onze beleid, verrichtingen en activiteiten – en die van onze leveranciers en partners – zodat wij kunnen actie voeren om zorgen te richten, grieven op te lossen en onze prestaties te verbeteren.

Uw commentaren zullen in strikt vertrouwen worden behandeld en zullen verzonden worden naar de mensen op ons team die meest geschikt zijn om de kwestie te onderzoeken en te behandelen. Gelieve te verstrekken zo veel detail aangezien mogelijk zo wij uw zorgen kunnen snel en behoorlijk richten.

Ons koppel systeem terug omvat:
. Opnamecommentaren en grieven
. Het voeren van actie om eisen te verifiëren
. Het rectificeren van om het even welke bevestigde kwesties
. Het antwoorden om met details van acties genomen mensen terug te koppelen die een grief melden en unsatisfied met het geschreven antwoord zijn kan een beroep verzenden door informatie over de kwesties te verstrekken die zij hebben nagedacht om onvoldoende worden behandeld.

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Gelieve te verzenden uw commentaren naar feedback@mktmakeit.com

 

 

 
 
 
Ons Team

 

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1 De handelsverzekering beschermt Uw Alibaba.com-Orden

                 
 
1

Plaats een online orde met de Leveranciers van de Handelsverzekering.

1. zoek en werk slechts met de leveranciers van de Handelsverzekering. U kunt hen gemakkelijk vinden door het symbool van de Handelsverzekering te zoekenCHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2 .

2

Betaal door Alibaba.com veilig betalingsplatform.

1. zorg u betalen via Alibaba.com online veilig betalingsplatform ervoor.

2.Keep in mening is de basis van bescherming de online orde van Alibaba.com. Het wordt slechts afgedwongen wanneer u online via Alibaba.com betaalt.

 

3.If er is een kwestie met uw orde, is het verzoek

fonds binnen 30 dagen na productlevering.

. .

Maak tot het B2B-Platform           Maak tot het LinkedIn

         

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

                       CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5
 
                                                                                               CHINA Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6  Bekijk meer

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in