China Polyesterstapelvezel fabrikant

De volledige Saaie Stapelvezel van de Driehoeksverdovend middel Geverfte Polyester met Uitstekend Flitsbezit

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Makeit
Certificering: SGS&OEKO&ITS&GRS
Modelnummer: 1.99 dtex*38MM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Pakket: Pp-baalpakket 1. Grootte: Ongeveer 75cm*105cm*115cm/Bale. 2. Gewicht: Ongeveer 300kg/Bale.
Levertijd: 15~20 dagen
Betalingscondities: Onderhandeling
Levering vermogen: 3000 Ton Maandelijks

Gedetailleerde informatie

Productnaam: De volledige Saaie Vezel van Satple van de Driehoeksverdovend middel Geverfte Polyester Stijl: Driehoek
Materiaal: 100% POLYESTER fijnheid: 1.99 Dtex
Besnoeiingslengte: 38mm Patroon: Volledige Saai
Kleur: Purper Gebruik: Het spinnen
Hoog licht:

verdovend middel geverfte vezel

,

gerecycleerde polyesterstapelvezel

Productomschrijving

1.99detx*38mm Volledige Dull Purple Triangle Dope Dyed polyester satple vezel

 

1. Introduceer

 

De driehoeksvezel wordt geproduceerd gebruikend goede kwaliteits grondstoffen, de invoeragent, speciale spindop en de verbetering van technologie, de dwarsdoorsnede van dit is een gelijkzijdige driehoek.

De verdovend middel geverfte vezel natuurlijk mooi „“, zonder de behoefte is om daarna worden geverft, niet alleen verminderend de stappen in druk en vervend, besparend energie, en verminderend emissie, maar ook leverend helder-gekleurde textiel, eenvormig in kleur, draaglijk en niet gemakkelijk om in kleur tijdens de consumptie en het gebruik van zijn vezelproducten langzaam te verdwijnen. Momenteel, naleving van milieubescherming middelen na de tendens, die met tijden vorderen.

 

Geverfte het verdovende middel verwijst naar de gekleurde die vezels via het spinnen proces door kleurend pigment in het spinnen oplossing worden verkregen toe te voegen ormelt. Zoals genoemd geworden niet-geverfte vezels of pro-spint geverfte vezels.

 

Om verdovend middel te verwerken kunnen de geverfte vezels aan textielproducten de het kleuren procedure, met prominente eigenschappen weglaten van het verminderen van hoop van afvalwater en kooldioxide-emissie, sparen energieverbruik en het beschermen van milieu. In dit verband, kunnen de onopgeloste die problemen door de traditionele druk en vervende industrie, zoals hoog energieverbruik, hoogwaterconsumptie en hoge COD emissie worden geconfronteerd, effectief uit de bron worden opgelost. Affectively opgeloste vorm de bron. Volgens statistieken, met conventionele polyestervezels worden vergeleken, kan het geverfte verdovende middel 89% van waterverbruik, 63% van energieverbruik, 63% van chemisch opbrengsgebruik bewaren dat. 62% kooldioxide-emissie en 67%-COD emissie.

 

Momenteel, verfte het verdovende middel vezelscheerbeurt een brede waaier van toepassingen in industrieel, kleding en huishouden textiel, met het meeste gebruik in automobielbinnenland, openluchtgoederen en borduurwerkdraden, en meer en meer breed gebruik in gordijnen, het werkkleren, vrije tijdskleding en sportwear.

 

2.  Specificaties

 

 
Naam De volledige Vezel van Dull Triangle Dope Dyed Polyester Satple
Materiaal 100% polyester
Denier 1.99Dtex
Lengte 38MM
Kleur Purpere Watergrijs, Koningsblauwen, luxe zilveren, rode, gele enz.
Eigenschap Lens drie door de stapelvezeldwarsdoorsnede van de driehoekspolyester wordt gevormd verhoogt de breking en de weerspiegeling van licht dat. De vezel heeft uitstekende flits en de brekingseigenschappen, zijn gemengde stof hebben de sectie als zijde, elegante glans, de het bevuilen weerstand, de schuringsweerstand, de goede luchtdoordringbaarheid en goede pluizig.

 

3. Toepassing

 

De gelijkzijdige stapelvezel van de driehoekspolyester heeft grotere oppervlakte, sneller het sterven, grotere het kleuren hoeveelheid en beter het verven effect dan normale vezel. De het bevuilen weerstand van stof kan wegens de verhoogde hoeveelheid lichte reflex en kleine lichte overbrenging voor geprofileerde sectie worden verbeterd. Het Pillingsfenomeen vermindert zeer wegens de grote holdingskracht van de pluis van de driehoeksvezel. De driehoeksvezel heeft slijtage-zichverzet tegen, goed gevoel en duurzaam bezit. Het heeft ook goede hygroscopiciteit, doordringbaarheid, zacht en de elastische stijfheid, kan in heldere driehoek en gemakkelijk-sterft (ECDP) driehoek worden gemaakt de van kationen.

 

De volledige Saaie Stapelvezel van de Driehoeksverdovend middel Geverfte Polyester met Uitstekend Flitsbezit 0

 

4. Meer beelden

 

100% Dubbele de Laag Lichtgewicht Waterdichte Stof van P voor Sportenslijtage, Vriendschappelijke Eco

De volledige Saaie Stapelvezel van de Driehoeksverdovend middel Geverfte Polyester met Uitstekend Flitsbezit 2

De volledige Saaie Stapelvezel van de Driehoeksverdovend middel Geverfte Polyester met Uitstekend Flitsbezit 3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn