China Polyesterstapelvezel fabrikant

Het gekleurde Verdovende middel verfte het Semi Saaie/Volledige Saaie/Heldere Facultatieve Patroon van de Polyesterstapelvezel

Productdetails:
Plaats van herkomst: Jiangsu, China
Merknaam: Makeit
Certificering: SGS&OEKO&ITS&GRS
Modelnummer: 1.67 dtex*38MM
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: Onderhandeling
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Pakket: Pp-baalpakket 1. Grootte: Ongeveer 75cm*105cm*115cm/Bale. 2. Gewicht: Ongeveer 300kg/Bale.
Levertijd: 15~20 dagen
Betalingscondities: Onderhandeling
Levering vermogen: 3000 Ton Maandelijks

Gedetailleerde informatie

Productnaam: Verdovend middel Geverfte PSF Stijl: Driehoek
Materiaal: 100% polyester Fijnheid: 1.67 Dtex
Besnoeiingslengte: 38mm Patroon: Semi-saai /Full-Dull /Bright
Kleur: Vele Kleuren Gebruik: het spinnen
Hoog licht:

verdovend middel geverfte vezel

,

gerecycleerde polyesterstapelvezel

,

Gekleurde Verdovend middel Geverfte Polyesterstapelvezel

Productomschrijving

1.67detx*38mm semi-Saaie/volledig-Saaie/Heldere Driehoek Verdovend middel Geverfte PSF Vele Kleuren

 

1. Introduceer

 

De driehoeksvezel wordt geproduceerd gebruikend goede kwaliteits grondstoffen, de invoeragent, speciale spindop en de verbetering van technologie, de dwarsdoorsnede van dit is een gelijkzijdige driehoek.

 

De verdovend middel geverfte vezel natuurlijk mooi „“, zonder de behoefte is om daarna worden geverft, niet alleen verminderend de stappen in druk en vervend, besparend energie, en verminderend emissie, maar ook leverend helder-gekleurde textiel, eenvormig in kleur, draaglijk en niet gemakkelijk om in kleur tijdens de consumptie en het gebruik van zijn vezelproducten langzaam te verdwijnen. Momenteel, naleving van milieubescherming middelen na de tendens, die met tijden vorderen.

 

Geverfte het verdovende middel verwijst naar de gekleurde die vezels via het spinnen proces door kleurend pigment in het spinnen oplossing worden verkregen toe te voegen ormelt. Zoals genoemd geworden niet-geverfte vezels of pro-spint geverfte vezels. Om verdovend middel te verwerken kunnen de geverfte vezels aan textielproducten de het kleuren procedure, met prominente eigenschappen weglaten van het verminderen van hoop van afvalwater en kooldioxide-emissie, sparen energieverbruik en het beschermen van milieu. In dit verband, kunnen de onopgeloste die problemen door de traditionele druk en vervende industrie, zoals hoog energieverbruik, hoogwaterconsumptie en hoge COD emissie worden geconfronteerd, effectief uit de bron worden opgelost. Affectively opgeloste vorm de bron. Volgens statistieken, met conventionele polyestervezels worden vergeleken, kan het geverfte verdovende middel 89% van waterverbruik, 63% van energieverbruik, 63% van chemisch opbrengsgebruik bewaren dat. 62% kooldioxide-emissie en 67%-COD emissie.

 

Onder de achtergrond van meer en meer stringente verordeningen aangaande milieubescherming en interiorized meer en meer concepten groene ontwikkeling en de groene consumptie, verdovend middel is geverfte vezels ontwikkeld snel in recent jaar.

 

2.  Specificaties

 

   
Naam Semi-saaie/volledig-Saaie/Heldere Driehoek Verdovend middel Geverfte PSF
Materiaal 100% polyester
Denier 1.67/ 1.99/3,33/8.89Dtex
Lengte 38MM
Kleur Vele Kleuren zoals Purpere Watergrijs, Koningsblauwen, luxe zilveren, rode, gele enz.
Eigenschap Lens drie door de stapelvezeldwarsdoorsnede van de driehoekspolyester wordt gevormd verhoogt de breking en de weerspiegeling van licht dat. De vezel heeft uitstekende flits en de brekingseigenschappen, zijn gemengde stof hebben de sectie als zijde, elegante glans, de het bevuilen weerstand, de schuringsweerstand, de goede luchtdoordringbaarheid en goede pluizig.

 

3. Toepassing

 

De gelijkzijdige stapelvezel van de driehoekspolyester heeft grotere oppervlakte, sneller het sterven, grotere het kleuren hoeveelheid en beter het verven effect dan normale vezel. De het bevuilen weerstand van stof kan wegens de verhoogde hoeveelheid lichte reflex en kleine lichte overbrenging voor geprofileerde sectie worden verbeterd. Het Pillingsfenomeen vermindert zeer wegens de grote holdingskracht van de pluis van de driehoeksvezel. De driehoeksvezel heeft slijtage-zichverzet tegen, goed gevoel en duurzaam bezit. Het heeft ook goede hygroscopiciteit, doordringbaarheid, zacht en de elastische stijfheid, kan in heldere driehoek en gemakkelijk-sterft (ECDP) driehoek worden gemaakt de van kationen.

 

Het gekleurde Verdovende middel verfte het Semi Saaie/Volledige Saaie/Heldere Facultatieve Patroon van de Polyesterstapelvezel 0

 

4. Meer beelden

 

100% Dubbele de Laag Lichtgewicht Waterdichte Stof van P voor Sportenslijtage, Vriendschappelijke Eco

Het gekleurde Verdovende middel verfte het Semi Saaie/Volledige Saaie/Heldere Facultatieve Patroon van de Polyesterstapelvezel 2

Het gekleurde Verdovende middel verfte het Semi Saaie/Volledige Saaie/Heldere Facultatieve Patroon van de Polyesterstapelvezel 3

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn