China Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call
Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.

Maak het verstrekt professionele oplossing van polyesterstapelvezel, viscosestapelvezel, PLA-vezel, sojaboon eiwitvezel, enz.

 

 

Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd.
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Importeur, Exporteur, Handelsmaatschappij, Verkoper
Merken: MAKEIT Aantal werknemers: 150~300
Jaarlijkse omzet: 100,000,000-300,000,000 Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 20% - 30%
Fabrieksreis > Kwaliteitscontrole >
Inleiding

Makeit & Meijie 


De Technologieco. van SuZhoumakeit, Ltd is een bekende fabrikant en handelaren van polyesterstapelvezel, viscosestapelvezel, PLA-vezel, sojaboon eiwitdievezel, enz. in Suzhou-stad van Jiangsu-Provincie wordt gevestigd. Makeit heeft eigen Chemisch de Vezelco. van molenchangshu Meijie, Ltd dat totale 100,000M2-gebieden behandelt.
 
Meijieco. kan HUISDIERENstapelvezels van 300.000 ton jaarlijks produceren wat de jaarlijkse outputwaarde aan meer dan 1000 miljoen yuans wijdt. Als leider in de industrie van HUISDIERENstapelvezels. Nu zijn er meer dan 300 personeelsleden in ons bedrijf, met inbegrip van 15 hogere ingenieurs en 30 andere technische personeel. Makeit heeft diverse producten in alle specificaties en van hoogte - kwaliteit die aan het gehele land worden verkocht en etc. uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Europa, Amerika.

De nieuwe energievoertuigen vervangen geleidelijk aan benzine, diesel voertuigen, en de zonne-energie, kern, waterstofenergie vervangt geleidelijk aan fossiele energie die zich naar schone, efficiënte en duurzame energiebronnen ontwikkelt. Gebruikend de biologisch materialen (PLA, PBS, enz.) door biomassa vernieuwbare middelen worden gemaakt petrochemisch materiaal (chemisch vezel, plastiek, enz.) gradully om te vervangen, en leidend tot een richting van ontwikkeling het milieuvriendelijke, niet-toxische, en chemisch afbreekbare materiaal dat. Volgde de marktvraag, ontwikkelt Makiet viscosestapelvezel, PLA-vezel, sojaboon eiwitvezel enz.
 
De de molenverrichtingen hebben van elk van Makeit door OEKO-TEX en STANDARD 100 en ZIJN SGS GRS certificatie enz. bereikt.

 

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Environemental & Sustainbility

 

Het recycling is de verantwoordelijkheid van de wereld, maar in Makeit is het onze manier van het leven. Wij specialiseren ons in polyester recycling en stapelvezel productie. Trots gemaakt in China, zijn onze vezels over de hele wereld veel gevraagd. Makeit veroorzaakt hoogte - kwaliteit geregenereerde HUISDIERENstapelvezel die de unieke specificaties van onze klanten ontmoet. Of het goederen of specialiteitvezel is, hebben wij de mogelijkheden om een brede waaier van producten te produceren die hoogte - kwaliteit en kostenbesparingen voor onze klanten verzekeren.

 

 

Globale Gerecycleerde Verklaarde Norm. GRS is een internationale, vrijwillige, volledige productnorm die eisen ten aanzien van derdecertificatie van gerecycleerde inhoud, ketting van bewaring, sociale en milieupraktijken en chemische beperkingen plaatst.

GRS verifieert verantwoordelijke sociale, milieu & chemische praktijken in productie evenals gerecycleerde inhoud van midden evenals geëindigd - producten.

 

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Een goed Bedrijf die het Milieu behandelen

 

Makeit heeft onophoudelijk milieubescherming activiteiten sinds de tijd uitgevoerd toen het onder Meijie werd geopereerd. De milieubescherming activiteiten van Makeit zijn grotendeels verdeeld in drie gebieden:

 

. Ontwikkelt milieuvriendelijke producten die nr of slechts minimaal kwaad aan het milieu doen.
. Besparingsenergie en het minimaliseren van kooldioxide in het proces.
. En behandelend en bewarend het natuurlijke ecosysteem door vrijwillige deelneming van werknemers.

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Programma

Beschrijving

Bescherm milieu door producten

  • Bron grondstoffen van aard

  • Recycleer producten

  • Sparen energie in productie

Groen in het proces

  • Krijg afvalhitte en hergebruik als brandstof of energie terug

  • Gebruik methaan als boilerbrandstof

Aandacht aan milieubescherming

 

  • Activiteiten om natuurlijke milieu's zoals bergen, rivieren en parken te bewaren

     
 
 
Geschiedenis
 

De mijlpalen van maken het sinds 2007

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

2020 Januari

Maak het het milieu als bedrijfsfilosofie altijd te beschermen. Het besteden van zaken om bio-gebaseerde vezels als onze hoofdproductielijn te omvatten. Geëngageerd aan het worden een super supermarkt van textiel grondstoffen in diverse categorieën en specificaties die van chemische vezel en natuurlijke vezel, de diensten verlenen voor de globale textielindustrie.

 

2019 Dec

De jaarlijkse verkoop overschreed 100 miljoen ons dollars.

                                                      

De producten verkochten goed in meer dan 30 verschillende landen.

Beide platforms van B2B worden Alibaba gerangschikt eerst onder concurrenten.

 
 

2019 Mei

Maak het ontvangt internationale certificatie door oeko-TEX® Standard 100 voor verantwoordelijke die stapelvezel van 100%-polyesterproductie wordt gemaakt voor al zijn molens van de HUISDIERENvezel.

De resultaten van de inspectie volgens STANDARD 100 door oeko-TEX®, Appendix6, productklasse wordt gemaakt hebben aangetoond dat de bovengenoemde goederen aan de menselijk-ecologische die vereisten van STANDARD 100 door oeko-TEX® voldoen in Bijlage 6 voor babyartikelen dat weldra wordt bepaald.

 

2018 breng in de war

Maak het publiceert zijn eerste Duurzaamheidsrapport. Maak het uitgeeft zijn duurzaamheidsbeleid om zijn verplichting aan milieubescherming en collectieve sociale verantwoordelijkheid te beschrijven.

 

2017 Juli

Maak het (Suzhou maakt tot het die Technologieco., Ltd), door Meijie in Suzhou, dichtbij economisch ontwikkeld Shanghai wordt opgericht wat zich op internationale handel concentreren. Maak het overbrugt de verbinding ‚in China‘ met wereldmarkt wordt gemaakt die. Het jeugdige, Creatieve, Hartstochtelijke team helpt de fabrieken om wereldmarkt efficiënt te onderzoeken. MAAK IT tribunes voor Motivatie, Actie, houd, Efficiënt, Innovatie, Team.

 

2017 Mei

Meijie produceert omvat holle, microfiber onderaan-onderaan, lage smeltingsvezel, vlam - vertragersvezel, stevige vezel enz. De gerecycleerde producten hebben GRS-certificatie verkregen, en de totstandbrenging van duurzame ontwikkeling en milieubescherming concept is omvat in het bedrijfszakenwerkingsgebied.

 

2007 Mei

Mejie (de Vezelco., Ltd van Changshu Meijie Chemisch), richtte in Changshu, Suzhou-Stad op.

 

 

Dienst
 

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

 

Maak het zeer ernstig neemt zijn verplichtingen aan duurzaamheid, de communautaire en collectieve verantwoordelijkheid. Aangezien verantwoordelijk bedrijf, moedigen wij het publiek aan om ons te sturen terugkoppelen over onze beleid, verrichtingen en activiteiten – en die van onze leveranciers en partners – zodat wij kunnen actie voeren om zorgen te richten, grieven op te lossen en onze prestaties te verbeteren.

Uw commentaren zullen in strikt vertrouwen worden behandeld en zullen verzonden worden naar de mensen op ons team die meest geschikt zijn om de kwestie te onderzoeken en te behandelen. Gelieve te verstrekken zo veel detail aangezien mogelijk zo wij uw zorgen kunnen snel en behoorlijk richten.

Ons koppel systeem terug omvat:
. Opnamecommentaren en grieven
. Het voeren van actie om eisen te verifiëren
. Het rectificeren van om het even welke bevestigde kwesties
. Het antwoorden om met details van acties genomen mensen terug te koppelen die een grief melden en unsatisfied met het geschreven antwoord zijn kan een beroep verzenden door informatie over de kwesties te verstrekken die zij hebben nagedacht om onvoldoende worden behandeld.

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

Gelieve te verzenden uw commentaren naar feedback@mktmakeit.com

 

 

 
 
 
Ons Team

 

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1 De handelsverzekering beschermt Uw Alibaba.com-Orden

                 
 
1

Plaats een online orde met de Leveranciers van de Handelsverzekering.

1. zoek en werk slechts met de leveranciers van de Handelsverzekering. U kunt hen gemakkelijk vinden door het symbool van de Handelsverzekering te zoekenChina Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2 .

2

Betaal door Alibaba.com veilig betalingsplatform.

1. zorg u betalen via Alibaba.com online veilig betalingsplatform ervoor.

2.Keep in mening is de basis van bescherming de online orde van Alibaba.com. Het wordt slechts afgedwongen wanneer u online via Alibaba.com betaalt.

 

3.If er is een kwestie met uw orde, is het verzoek

fonds binnen 30 dagen na productlevering.

. .

Maak tot het B2B-Platform           Maak tot het LinkedIn

         

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

                       China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 5
 
                                                                                               China Suzhou Makeit Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 6  Bekijk meer

 

 

 

 

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in