China Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call

De uitgave van de lanceringenshenzhen van garenexpo

April 29, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over De uitgave van de lanceringenshenzhen van garenexpo

Het garen Expo, een sourcing platform van natuurlijke en gemengde garens, heeft aangekondigd dat naast zijn halfjaarlijkse markten van Shanghai, het een nieuwe Shenzhen-uitgave in 2020 zal lanceren. Het garen Expo zal de Kledings bij zich Stoffen van Intertextile Shenzhen vanaf 15-17 Juli, 2020 aansluiten. De markten zullen in een nieuw trefpunt, de Shenzhen-Wereldtentoonstelling en het Overeenkomstcentrum worden gehouden.

Met ELEGANTE (Internationale de Maniermarkt van China) en PH Waarde die ook gelijktijdig plaatsvinden, zal het Garen Expo Shenzhen het eerste einde voor de volledige keten van de kledingslevering vertegenwoordigen. Bijna 150 exposanten zouden moeten zich bij de markt aansluiten.

„De lente en de herfst de uitgaven van garenexpo in Shanghai hebben de jaarlijkse groei, ervaren en nu globaal als hoogste bestemmingen voor sourcing van het beste van het garen gezien en de vezelindustrie,“ Wendy Wen, hogere algemene manager van Messe Frankfurt (HK) Ltd, zei in een persmededeling. „In het bijzonder, hebben onze exposanten onderzoeken niet alleen van spinners en wevers, maar ook kledingstukfabrikanten en maniermerken opgemerkt die specifieke materialen en kwaliteiten wensen. De lancering van Garen Expo Shenzhen zal pogen het potentieel van de sterke kledingsmarkt in Zuid-China en Zuidoost-Azië te vangen.“

„Wij zijn ook tevreden dat China die Industriële Vereniging breien met ons als één van de mede-organisatoren van de Shenzhen-markt zal samenwerken. Hun betrokkenheid zal onze capaciteit verhogen om deze productsector van de markt in komende uitgaven te ontwikkelen,“ bovengenoemde Wen.

Het garen Expo verzamelt belangrijke exposanten die een brede waaier van producten, van de natuurlijke punten van uitstekende kwaliteit aan innovatieve synthetische stoffen demonstreren. De afgelopen uitgaven hebben hoge bezoekerrente voor exposanten gezien die unieke producten, zoals duurzame, functionele of buitensporige garens aanbieden, die waarde aan eindproducten toevoegen.

Het Shenzhen-van de Wereldtentoonstelling en Overeenkomst Centrum is het grootste de tentoonstellingstrefpunt van de wereld, en dichtbij de internationale luchthaven van Shenzhen Bao'an gevestigd. Het gebied wordt ook goed verbonden via hoge snelheidstreinen en het derde van de wereld - grootste veerboothaven, verzekerend gemak voor lokale fabrikanten evenals internationale het kopen bureaus van Hong Kong.

Het trefpunt is dicht aan Dalang-Manierstad in Shenzhen, een aan de gang zijnde die ontwikkeling door de overheid wordt gesubsidieerd die poogt de impuls van het Grotere Baaigebied te gebruiken om een internationaal maniercentrum te bouwen.

Vertegenwoordigend de inspanningen van China om zijn plaats in de manierindustrie opnieuw te definiëren, Dalang-bevordert de Manierstad opwindende binnenlandse ontwerpers evenals duurzame technologie betekenen, die dat de milieuvriendelijke garens en de buitensporige garens zouden moeten om rente duidelijk uit te komen en te produceren bij Garen Expo Shenzhen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in