China Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call

Onder de globale epidemie, zien de textielbedrijven een andere ronde van sluiting onder ogen!

April 21, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Onder de globale epidemie, zien de textielbedrijven een andere ronde van sluiting onder ogen!

Aangezien er geen nieuwe orden zijn geweest nadat de levering van de orden is voltooid, zien de meeste textiel grijze stoffenbedrijven momenteel een andere ronde van productieopschorting na onder ogen het effect van de nieuwe kroonepidemie.

 

Men begrijpt dat de meeste bedrijven die normaal het drijven van dit jaar hervatten productie uitstelden. Het grootste deel van deze productie van de bedrijven post-vakantie vóór de vakantie. De meeste bedrijven voorzagen niet het effect van de post-vakantieepidemie. Zij wilden niet een groot aantal orden na de vakantie annuleren of hen aanpassen onbeperkte uitbreiding. Slechts parkerend voor levering. Begin Februari en vroeg Maart, braken de epidemieën van nieuwe kronen in vele gebieden van de wereld, vooral in Europa en de Verenigde Staten uit. De verspreiding van omloop en de sluiting van buitenlandse handel hebben de omloop van de volledige textielmarkt belemmerd.

 

De analisten in de industrie geloven dat vele kleine en middelgrote textielbedrijven zich op orden baseren om het leven te maken. Momenteel, wordt de internationale gemeenschap geconcentreerd bij het bestrijden van de epidemie. Het sluiten van de omloop en het sluiten van de deuren van het land zijn de eerste slag aan de invoer en de uitvoer van buitenlandse handelsproducten. Wanneer de epidemie zal geëlimineerd? Wanneer open zal het van land tot land variëren en het zal moeilijk zijn te verenigen. Het belangrijkste lichaam van de textielindustrie van China is buitenlandse handel, en kan niet de epidemische situatie van belangrijke textiel handel drijvende naties zoals Europa en de Verenigde Staten worden geschat, die de normale productie en de verkoop van de textieldieindustrie maken met ver het wordt geassocieerd, en zelfs als de omlooptransacties hervatten, wat de markt van de consument als zal kijken? Het effect van de economische structurele aanpassing na de epidemie op de textielindustrie is ook moeilijk te voorspellen. Nu, is de bezorgdheid in de industrie niet alleen de prijs van katoen, maar ook de verwachting van orden, zodat de bedrijven kunnen zo spoedig mogelijk draaien rond.

 

Momenteel, zal een groep op katoen betrekking hebbende textielondernemingen ophouden opnieuw werkend. Men verwacht dat meer dan de helft op katoen betrekking hebbende ondernemingen vanaf April aan Mei zal worden opgeschort. De relevante personen hebben beoordeeld dat als de kleine fabriek hoofdzakelijk in orde-makende einden onlangs in dienst nam, het het werk in het eerste halfjaar, omdat zij kunnen blijven na het opstarten van ondernemingen werken die garen en doek verbruiken, zoals kleding en huistextiel waarschijnlijk niet kan hervatten. Zelfs zien de grote genationaliseerde textielondernemingen ook het effect van de sluiting van buitenlandse markten en de aanpassing van marktelementen na onder ogen de epidemie. Toch is de textiel verschillend van korrel en olieproducten. De de consumptieterughoudendheid en variabelen zijn vrij groot. De tendens na de epidemie is niet optimistisch. De plotselinge veranderingen in de huidige termijnmarkt en het fenomeen van ondernemingen het sluiten bevestigen dit feit. Natuurlijk, heeft de epidemie geen grenzen. Hoewel dit soort globale catastrofe zijn effectpunten heeft, zal het niet de vernietiging van menselijke economie en de maatschappij veroorzaken. Geen kwestie hoe slecht de situatie is, moeten wij houden, stabiliseren, en staan op. Wat kan overleven is goed.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in