China Polyesterstapelvezel fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Business Enquiries

Telefoonnummer : 86-0512-87650616

Free call

Het HUISDIER breekt inventaris af is hoog, hebben de orden overzee geen goed gezien, is de polyesterprijs stabiel.

May 6, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Het HUISDIER breekt inventaris af is hoog, hebben de orden overzee geen goed gezien, is de polyesterprijs stabiel.

Samenvatting van de markt van vandaag

 

Ruwe olie

 

WTI-ruwe olie voor Juni-levering sloot omhoog $4,17, of 20,45 percenten, bij $24,56 een vat. Brent ruwe olie 7 regelde omhoog $3,77, of 13,86%, bij $30,97 een vat.

Macrooverzicht

 

In kan, is de globale epidemie vrij controleerbaar, de terugwinning van de oliemarktvraag, de internationale die olieprijzen omhoog op de vijfde worden geschoten. Tegen het eind van de dag, bedroeg het contract van Juni WTI omhoog $4,17 $24,56 een vat. Brent ruwe olie van ijs voor Juli-levering nam $3,77 tot het sluiten bij $30,97 toe een vat.

De recente uitbarsting in veel van het Europees-Aziatische continent is gebracht onder controle, met productie in vele landen en olie hervatten en vraag naar gas die wijd wordt de verondersteld beginnen te verbeteren. De binnenlandse toekomst zal vanavond handel hervatten.


Samenvatting van de markt van vandaag

 

Vandaag ochtend, de PTA vlekbasis van sterk, in ochtendmeg zwaartepunt het hoge eindigen, blokkeren de marktbesprekingen, prijs de grote stabiele kleine beweging van vandaag.

 

Vanuit het perspectief van kosten, de zijn PTA en markten van de ethyleenglycol kort van efficiënte stijgende aandrijving op middellange en lange termijn, en door olieschommelingen op korte termijn nog overheerst. Voorts hebben de polyesterondernemingen nog negatieve verwachting van onderhoudsvermindering. In het algemeen, kan nog zal overheerst worden door zwakke schokverrichting. Snijd spinnende heersende stromingsondernemingen in het festival meer parkerenvakantie, is de plakinventaris tot meer dan 2 maanden, en de orden overzee niet zagen beter, met de huidige markt, is er geen groot aantal aanvullingsbedoeling binnen vroeg kan.

 

De polyester breekt vandaag prijs af


Men schat dat de semi-saaie spaandersprijs vandaag ongeveer 4700 RMB per ton is, terwijl de heldere spaandersprijs ongeveer 4750-4800 RMB per ton is.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in